The Stars | Historie | Agenda | Trainingen | Begeleiding | Foto's/Video's | Te Koop | Links | Sponsors | Gastenboek

 
 

|| Begeleiding

Laura van Gelder.

Geboren: 25 - 08 - 1984 te Angeren.
Rol binnen The Stars: Trainster van alle groepen.

Informatie:

De leden van The Stars worden getraind door Laura van Gelder. In 2004 Ún 2007 is zij Nederlands kampioene Showdansen geworden. De eerste maal met een uitvoering van 'De Kleine Zeemeermin'. De tweede titel werd binnen gehaald met een uitvoering van 'The Lion King'. Laura is geheel verantwoordelijk voor de choreografie van alle dansen. In december 2002 is ze geslaagd voor de trainstercursus van de Nederlandse Danssport Organisatie.

Laura is begonnen met ballet in Angeren toen ze 4 jaar jong was. Ook heeft ze op de balletacademie gezeten, maar bij de laatste auditie is zij afgewezen, omdat ze scheve heupen had. Deze lichte afwijking zou in de toekomst een belemmering zijn. Laura heeft zelf ook gedanst bij The Stars. Toen waren Jolanda Zwartkruis, Tamara Goosen en Imca Bremer haar trainsters.
 
Dinie van Gelder.
 

Geboren: 17 - 07 - 1953 te Angeren.
Rol binnen The Stars: Naaister van alle groepen en begeleidster van de Dancing Stars.

Informatie:

Dinie is naast moeder van de trainster Laura, naaister van alle groepen en doet dit sinds seizoen 1990-1991. Vanaf 1986 naait Dinie voor de huidige Little Stars. De eerste twee jaar deed ze alle naaiwerkzaamheden samen met Els Vemeulen. Daarna ging ze vervolgens vele jaren alleen te werk, maar wordt nu geassisteerd door meerdere enthousiaste moeders. 
"Het is altijd een heel karwei om alles te bedenken, patronen te zoeken en de pakjes te maken." De materialen voor de pakjes worden doorgaans gekocht op de markt in Nijmegen. Dinie naait voornamelijk in de avonduren, omdat ze overdag vaak werkt. Als ze in de gelegenheid is, naait ze ook overdag. Carnavalsvereniging AKG de Narrenpoel bekostigt voor een groot gedeelte de kostuums. Dinie heeft met haar zussen gedanst bij de aller eerste dansgardegroep van Angeren. 

Corry Janssen

Geboren: 07- 10- 1951 te Angeren.
Rol binnen The Stars: Begeleidster van Twinkle Stars

Informatie:

Corry is al heel erg lang lid van The Stars, Zij is namelijk de oprichtster van de dansgroep. Ze is al 15 jaar begeleidster en kleedster van de Little Stars. Ook helpt zij Dinie. Samen verzorgen zij de kleding van de meisjes en ze is een aanspreekpunt voor ouders. 

Verder is Corry altijd druk bezig met het zoeken van sponsors of andere mogelijkheden om aan geld te komen voor de meiden. Want dat hoort er ook bij. Corry is nog steeds erg gemotiveerd en doet het nog steeds met heel veel plezier en hoopt het nog vele jaren te blijven doen.

Mariska Wagener


Geboren:
30 december 1968 in Ochten.
Rol binnen The Stars:Begeleidster van Little Stars.

Informatie:


Mariska is dit jaar (2009) voor het eerst begeleidster geworden.
De reden dat ik graag begeleidster wil worden is eigenlijk niet omdat Emmely bij de kleintjes danst. Ik heb vroeger zelf altijd geturnd en turnles gegeven als assistent. Daarnaast was ik helemaal weg van dansen. Ik heb altijd jazz- en showballet gedaan en rond mijn achttiende nog met klassiek ballet begonnen. Ik wilde na het VWO ontzettend graag naar de dansacademie, maar mijn figuur was toen niet helemaal wat het nu was. Dus waar begon het mee: met afvallen. Laat dat nu niet mijn allersterkste kant zijn. Je snapt het al. Er is van de hele dansacademie nooit iets terecht gekomen. Toch blijft het altijd nog knagen. Nu Emmely bij de garde zit, alweer drie jaar, kom ik weer in aanraking met het dansen en laait het vuur en vooral het enthousiasme weer op. Ik zie ook hoe druk Dinie en Corry ermee zijn en dat ze het eigenlijk niet redden met zijn twee om die steeds groter wordende groep te begeleiden. Omdat ik het ook nog eens geweldig vind om met kleine kinderen om te gaan, heb ik aangeboden begeleidster van de kleintjes te worden. Ook als Emmely straks een keer bij de Twinkles komt, blijf ik gewoon lekker bij de kleintjes hoor als dat tenminste mag.

Vivian Bruinsma

Geboren: 01 - 05 - 1990 te Angeren.
Rol binnen The Stars: Trainster van gardedanssen Twinkle en Dancing Stars.

Informatie:

Vivian is sinds 2008 trainster van de Twinkle Stars, gardedans. Vivian is al 11 jaar lid van The Stars en wilde graag een groep trainen en daarom is zij trainster geworden van de Twinkle Stars. Samen met Milou is zij bezig met de trainstercursus. Vivan is al
een aantal jaren duo van The Stars. Daarmee behaalde zij in april 2008 samen met Laura Soffels een 1ste plaats met de dans: "De mummy ontwaakt". Met deze dans hebben zij deelgenomen aan de Europese kampioenschappen. 

Vivan is begonnen met ballet in Angeren toen ze 5 jaar jong was. Ook heeft ze op de balletacademie gezeten. Vivian heeft ook verschillende trainsters gehad binnen The Stars, Namelijk Tamara Goosen en Imca Bremer, Macia Damh en Laura van Gelder. 

Milou Hoogveld

Geboren: 20 - 06 - 1990 te Angeren.
Rol binnen The Stars: Assistente trainster karakterdansen. 

Informatie:

Milou is dit jaar 12 jaar lid van The Stars en danst nog steeds met veel plezier. Ook zij wilde graag een groep trainen en daarom traint zij dit jaar de Twinkle Stars. Verder is Milou druk bezig om haar certificaat te ontvangen van de trainstercursus. Milou is dit jaar voor het weer duo samen met Vivian en hopen hoog te scoren tijdens de wedstrijden. Een paar jaar terug was Milou ook duo samen met Jamie Stoffels, zij hebben toen 2 dansen laten zien namelijk, lion king en kleine zeemeermin. 

Milou heeft binnen The Stars een aantal trainsters gehad namelijk: Jolanda Zwartkruis, Tamara Goosen, Imca Bremer, Marcia Damh en Laura van Gelder. 

[ home

 
 
 
Nieuws

Klik hier voor de allerlaatste update over The Stars - Angeren!